پاورپوینت نظریه آلفرد آدلر
- آلفرد آدلر(به آلمانی:)Alfred Adler)زاده ۵ فوریه ۱۸۷۰ — درگذشته ۲۸ مه و۱۹۳۷) پزشک، رواندرمانگرو از روانشناسان بنام اتریشی بود. وی بنیانگذار مکتب روانشناسی فردی است.
- آدلر معمولاً به عنوان نخستین پیشگام گروه روانشناسی اجتماعی در روانکاوی تلقی میشود، زیرا در ۱۹۱۱ از زیگموند فروید جدا شد. او نظریهای را تدوین کرد که «علایق اجتماعی» در آن نقش عمدهای را ایفا میکند و او تنها روانشناسی است که یک گروه چهار نفری تشکیل داد که به نام او نامیده میشود.محصولات مرتبط ما روانشناسی احساس و ادراک بخش بینایی ، پاورپوینت احساس و ادراک بخش شنوایی و دانلود پاورپوینت نظریه کورت لوین میباشد.
زیگموند فروید در مقاله توضیحات، کاربردها و راهکارها ۱۹۳۳، در مورد او میگوید:
در واقع، روانشناسی فردی ربطی به روانکاوی ندارد، اما وقایع خاص تاریخی، منجر به ادامه حیات انگلی آن به خرج روانکاوی شده. تعیینکنندههایی که ما به این گروه از مخالفان نسبت دادهایم در مورد پایهگذاران روانشناسی فردی در حد محدودی کاربرد دارد. خود نام آن نادرست است و به نظر میرسد محصول دستپاچگی است. ما نمیتوانیم بهکارگیری مشروع این واژه به عنوان آنتی تز «روانشناسی گروه» را که با آن تداخل میکند، بپذیریم؛ به علاوه، کار خود ما تا حد زیادی و از اساس به روانشناسی افراد انسان مربوط است. من نمیخواهم امروز وارد انتقاد عینی از روانشناسی فردی آدلر شوم؛ در این سخنرانیهای آشنایی با روانکاوی جایی برای آن وجود ندارد. به علاوه، من قبلاً یک بار این کار را کردم و قصد ندارم هیچیک از چیزهایی را که در آن زمان گفتم تغییر دهم.
ویکی پدیا
عناوین موجود در پاورپوینت نظریه آلفرد آدلر
- زندگی نامه پاورپوینت نظریه آلفرد آدلر
- روانشناسی فردی :آدلر عقیده داشت که رفتار آدمی نه به وسیله نیروهای زیست شناختی بلکه به وسیله نیروهای اجتماعی تعیین می شود . به نظر وی علاقه اجتماعی ، که می توان آن را به عنوان استعداد ذاتی برای همکاری با دیگران جهت رسیدن به هدفهای شخصی و اجتماعی تعریف کرد ، از طریق تجارب یادگیری در دوره کودکی رشد می کند . آدلر برخلاف فروید ، نقش امیال جنسی را در شکل گیری شخصیت به حداقل کاهش داد و در این مورد ، به جای ناهشیاری ، نقش هشیاری را به عنوان تعیین کننده رفتار مورد تأکید قرار داد . در حالی که فروید بر این امر تأکید می کرد که رفتار انسان به وسیله تجارب گذشته شکل می گیرد ، آدلر معتقد بود که اندیشیدن درباره آینده تأثير قوی تری بر ما دارد تلاش برای هدفهای آینده یا پیش بینی رویدادهای آینده می تواند رفتار زمان حال ما را تحت تأثیر قرار دهد .
- احساسهای کهتری ( حقارت ): آدلر ، در این مورد که تمایلات جنسی پایه اصلی انگیزش است ، با فروید موافق نبود . او در مقابل عقیده داشت که یک احساس کلی حقارت نیروی تعیین کننده رفتار است ، چنانکه در زندگی خودش صادق بود . آدلر در ابتدا این احساس حقارت را به قسمتهای معیوب بدن ربط می داد . کودکی که دارای یک نقص عضوی ارثی است ، با تأکید بیش از اندازه بر کارکرد ناقص آن ، سعی می کند نقص را جبران نماید . کودکی که دچار لکنت زبان است ، ممکن است از طریق گفتار درمانی سخنور بزرگی شود ، همچنین کودکی که بدنی ضعیف دارد ممکن است با تمرین زیاد به صورت ورزشکار یا رقصنده ای در آید . آدلر بعدها این مفهوم را گسترش داد و آن را به هر نوع نقص بدنی ، ذهنی ، یا اجتماعی حقیقی یا خیالی تعمیم داد .
- سبک زندگی پاورپوینت نظریه آلفرد آدلر : به نظر آدلر ، تلاش انسان برای رسیدن به برتری جهان شمول است ، اما هر فردی برای رسیدن به این هدف از رفتارهای گوناگونی استفاده می کند . ما تلاش برای برتری جویی را به صورتهای مختلف جلوه گر می سازیم ، و هر یک از ما شیوه یگانه یا مشخص از پاسخ را در خود پرورش می دهیم ، که آدلر آن را سبک زندگی می نامید . این سبک زندگی شامل رفتارهایی است که به وسیله آنها حقارت واقعی یا خیالی خود را جبران می کنیم .
- قدرت خلاق خود پاورپوینت نظریه آلفرد آدلر:مفهوم آدلر از قدرت خلاق خود اوج نظریه او تلقی می شود . او گفت ما استعداد آن را داریم که شخصیت مان را مطابق سبک زندگی یگانه خود تعیین کنیم . این قدرت خلاق نشانگر اصل انسان است که ممکن است با مفهوم روح پیوند داشته باشد . تواناییها و تجاربمعینی از طریق وراثت و محیط به ما منتقل می شوند ، اما آنچه که پایه های نگرش ما نسبت به زندگی را فراهم می سازد همانا روشی است که فعالانه به کار می بندیم و تجاریمان را تفسیر می کنیم . این بدین معناست که ما هشیارانه در ساختن شخصیت و سرنوشت مان دست اندرکاريم . آدلر نوشت ما می توانیم سرنوشت خود را تعیین کنیم نه اینکه منتظر بمانیم تا تجارب گذشته آن را تعیین کند .
- ترتیب تولدپاورپوینت نظریه آلفرد آدلر :آدلر در بررسی دوران کودکی بیمارانش ، به رابطه بین شخصیت و ترتیب تولد علاقه مند شد . او یافت که فرزندان اول ، میانی و آخر ، به دلیل موقعیت شان در خانواده ، تجارب اجتماعی متفاوتی دارند که به شخصیتهای متفاوت منجر می شود .